Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Bäste medlem,

Hoppas du njuter av ditt medlemskap hos oss på Sturebadet Marina Tower och att du kommit igång bra med årets träning! Den efterlängtade våren närmar sig och snart kan vi njuta av sol och värme igen.

Efter önskemål har vi utökat gymmet med bl.a. ett nytt löpband, ett chinsräcke, nya hantlar och en ny bänk för mage och rygg.

Många har efterfrågat lite hjälp, goda råd och tips om träning och maskinerna, så nedan kan du läsa om en medlemsaktivitet i gymmet där våra tränare finns på plats för att inspirera och svara på dina frågor om just det.


Vi ses på Sturebadet Marina Tower!

Varma hälsningar
Sofie Lundström VD/CEO
med personal

Medlemspris på vår Hamam-ritual


Hamamritual-pluggUnder april månad kan du som medlem prova vår härliga Hamam-ritual (självtvagning) till självkostnadspris. Ni erhåller ett exklusivt produktkit med produkter från Kerstin Florian och får låna en peshtemal (sarong) och Tas Pan (skål). Ett riktigt härligt sätt att avsluta ett tufft träningspass på.

Boka tid i receptionen.


Pris i april – 195 kr
Ordinarie pris: 295 kr


Träffa våra Personliga Tränare


PT-medlemsplugg


Måndag den 23 mars kl. 09.00-12.00 samt 16.00–19.00 är våra duktiga personliga tränare, Joakim och Gustav, i gymmet för att svara på frågor och ge dig goda råd och tips om träning och användning av maskinerna. Det är drop-in under dessa tider så att alla som vill ska kunna få ta del av deras expertis.

Varmt välkomna!Vårens gruppträning


Vattengympa-medlemsplugg

Vattengymnastik

Träna med vattnet som träningspartner i vår 28-gradiga bassäng. Du kan arbeta med eller emot vattnet. Det tillåter dig att utforska rörelser utan att riskera skador.

Måndagar 10.00 – 10.45
Tisdagar 18.00 – 18.45Yoga-medlemsplugg


Yoga

Yoga är en perfekt form av övningar som ger ökad balans, styrka, rörlighet, smidighet, bättre koordination och en snyggare hållning.

Söndagar 14.00 – 15.00

Medlemspris 50 kr/tillfälle (10-kort = 300 kr)
Icke medlemmar 95 kr/tillfälle

Du bokar och betalar i receptionen.

Presentkortstips!


Sondag-medlemspluggSköna söndag – Spa-dag med hamam
inklusive lyxig hotellfrukost

Börja er vistelse med frukostbuffé i hotellets Restaurang. Njut sedan av vårt Hamam, vår Hamam-ritual, bad i bassäng, jacuzzi, ång/torrbastu, gym- och konditionsträning, lån av badrock, handuk och tofflor samt Kerstin Florians lyxiga hudvårdsprodukter.


Pris: 795 kr

Uppnå dina mål inför sommaren


PT2-medlemsplugg

Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför ett träningsprogram som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Våra personliga tränare guidar dig till en säker och målinriktad träning. Målet kan variera från att förbättra din kondition, öka din förbränning, smidighet, till stärkande av kropp och själ. De kan även hjälpa dig med kostfrågor och viktnedgång.


Personlig träning
3 gånger 1 995 kr
Gyllene regler

Sturebadet Marina Tower skall kännetecknas av harmoni och välbefinnande. Det är därför viktigt att alla respekterar nedanstående regler. Tack för att du är med och värnar om vår unika miljö.

•  Visa alltid respekt för varandra
•  Sturebadet Marina Tower är en mobilfri anläggning
•  Duscha alltid och tvaga dig noggrant före bassängbad och vattengymnastik
•  Träna aldrig med bar överkropp eller barfota. För din säkerhet vill vi att du
använder träningsskor
•  Anläggningen har fotoförbud


marinatower.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet