Klicka här om du inte kan läsa detta brev.


Inbjudan till vårt 5-årsjubileum!


Bäste medlem.

Tiden går fort. Sturebadet Marina Tower har redan hunnit fylla 5 år och vill gärna fira det tillsammans med dig. Den 9–12 oktober kan du och dina vänner ta del av förmånliga priser och fina erbjudanden.

Firandet avslutas torsdag den 12 oktober med en inspirerande föreläsning av fantastiska Mia Törnblom med efterföljande mingel med bubbel och tilltugg.


Varmt välkommen!
önskar Sofie med kollegor
Erbjudanden 9–12 oktober

  • 25% rabatt på samtliga behandlingar för dig och dina vänner.
  • 40% rabatt på hela vårt sortiment av produkter från Kerstin Florian.
  • Du är välkommen att bjuda med gäster kostnadsfritt dessa dagar.
  • Värva en medlem och erhåll valfri 50-minuters behandling.
  • Tävlingar med fina priser.Föreläsning och mingel 12 oktober

Kom och inspireras av Mia Törnblom som denna dag lär oss att “Ta plats med ansvar och generositet”. Föreläsningen hålls i hotellets konferens på torsdag 12 oktober kl. 18:30. Därefter blir det mingel med bubbel och tilltugg.

Anmälan till föreläsningen sker senast 5 oktober i receptionen eller på info@sturebadetmarinatower.se och är kostnadsfritt för dig som medlem. Du är välkommen att bjuda med dig en gäst till en kostnad på 295 kr. Antal platser är begränsade.


mia-tornblom

Mia Törnblom är en av Nordens mest uppskattade och efterfrågade föreläsare. Hon har vunnit mängder med priser genom åren och blivit en framgångsrik författare. Mias föreläsningar handlar bland annat om självkänsla, motivation och personlig utveckling.

Hon har genom åren inspirerat hundratusentals människor och utbildat inom ämnet personlig utveckling. På samma sätt som det går att träna sin fysiska kondition går det att träna upp sin självkänsla, motivation och självförtroende.

marinatower.sturebadet.se
Vid synpunkter kontakta nyhetsbrev@sturebadet.se
Avregistrera dig från Sturebadets nyhetsbrevet