Covid-19

Vi följer myndigheternas alla lagar, råd och restriktioner för att tillsammans med våra medlemmar och gäster skapa en så trygg och säker miljö som möjligt att vistas i. Här kan du läsa om våra åtgärder och hur du själv ska agera när du besöker oss.

Max 60 personer
Max 60 personer (inklusive personal) får vara samtidigt i på Sturebadet Marina Tower. Vi följer antalet incheckade i realtid och skulle vi mot förmodan nå taket på 60 personer kan du behöva vänta i receptionen tills någon checkar ut.

Skyltar med max antal i varje avdelning
Varje avdelnings yta avgör hur många som kan vistas just där. Det gäller t.ex. gym, Hamam och bastu och du behöver vänta på din tur om du ser att det är fullt. Vår personal ronderar kontinuerligt i anläggningen och vi ber dig respektera om du ombeds att lämna rummet på grund av trängsel.

Kom när vi har som minst besökare
Måndag till torsdag har vi generellt mycket lugnare i vår anläggning, Så har du möjlighet att besöka oss då rekommenderar vi varmt det.

Alla måste checka ut
För att andra medlemmar och gäster ska slippa stå och vänta i receptionen helt utan anledning, är det viktigt att du checkar ut när du går. Annars tror vårt system att du är kvar vilket kan blockera möjligheten för någon annan att gå in.

Begränsat antal spa-dagsgäster
För att skapa så mycket utrymme som möjligt för dig som har ett medlemskap, begränsar vi antalet icke-medlemmar i anläggningen.

10 deltagare på gruppträningspassen i vår pool
Enligt pandemilagen måste vi begränsa antalet deltagare på gruppträningspassen till 10 personer. Dessa klasser bokas på plats i vår reception, först till kvarn gäller.

Träningsredskap
Rengör alltid maskiner och redskap i gym och cardiorum, både före och efter användning.

Städning och rengöring
Vår städpersonal finns på plats dygnet runt. Framförallt på nätterna då hela anläggningen rengörs ordentligt.

Desinfektionsmedel
På Sturebadet Marina Tower är vi alltid noga med hygien. Men nu hittar du ännu mer desinfektionsmedel på flera ställen i anläggningen.

Servering av alkohol
Tillsvidare serveras alkohol 11:00 – 20:00.

Allmänna Råd

Det bästa sättet att skydda sig själv och sin omgivning är alltid att hålla god hygien och det är extra viktigt att tänka på just nu.

  • Stanna alltid hemma om du känner dig det minsta sjuk
  • Tvätta händerna ofta med tvål och vatten
  • Använd handsprit som komplement till handtvätt
  • Försök att låta bli att ha dina händer i ansiktet eller fingrar i munnen
  • Undvik att hälsa genom att ta i hand
  • Undvik folksamlingar
  • Håll dig uppdaterad på Folkhälsomyndigheten webbplats