Medlemsklubb

Att träna på ett spa ger dig möjlighet att uppnå en skön balans och helhet. Vår grundfilosofi bygger på fyra hörnstenar; fysisk träning, mental avspänning, välgörande behandlingar och hälsosam kost. Genom en balans av dessa delar strävar vi efter att inspirera dig som medlem till ett mer hälsosamt liv.

 

 

Fysisk träning

Vår medlemsklubb erbjuder Personlig Träning, gym, konditionsträning och bad. Gymmet är utformat för att passa både yngre och äldre medlemmar, män såväl som kvinnor. En avspänd stämning råder, där var och en tränar efter sina egna förutsättningar och mål. Sturebadet Marina Tower attraherar människor i alla åldrar och det råder en internationell atmosfär. Sturebadet Marina Towers gym har förstklassig styrketräningsutrustning, fria vikter, konditionsmaskiner, roddmaskiner, stepmaskiner, cyklar, cross trainers och löpband. Njut av att träna i ett stort gym med flödande dagsljus.

 

Mental avspänning

Att träna på Sturebadet Marina Tower är inte enbart en upplevelse för kroppen, utan en upplevelse för alla sinnen. Därför uppmuntrar vi våra medlemmar att njuta av vår sköna miljö i samband med träningen. Vad kan vara bättre efter ett krävande träningspass än att sträcka ut kroppen i bassängens 28-gradiga vatten? Därefter kan du basta, bada jacuzzi och koppla av i Hamamet.

 

Välgörande behandlingar

För att få ut  så mycket som möjligt av träningen är det bra att kombinera den med välgörande behandlingar. Som medlem på Sturebadet Marina Tower får du medlemspris  och sista minuten-rabatt på samtliga behandlingar samt 10% rabatt på Kerstin Florians spa-produkter.

 

Hälsosam kost

Börja dagen på ett njutningsfullt sätt med en hälsosam frukostbuffé i hotellets restaurang och morgonträning på Sturebadet Marina Tower. Som medlem får du 10% rabatt på allt som serveras i Elite Hotel Marina Towers restaurang. Medlemspris på frukostbuffé är 155 kr (ordinarie pris 225 kr).