Att arbeta inom koncernen Sturebadet

 

Vi som arbetar inom koncernen Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadets verksamhet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss.

Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa

Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm

Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande

 

 


 

Vikarierande receptionschef

 

Sturebadet Marina Tower är en förstklassig Spa- och träningsanläggning med fokus på god service och hög kvalité. Då vår nuvarande receptionschef kommer att vara mammaledig söker vi nu hennes vikarie.

Som receptionschef är din huvuduppgift att säkerställa att Sturebadet Marina Tower levererar kompromisslös service och kvalitet till sina gäster och medlemmar. Vår högsta prioritet är att du har den personlighet vi söker för att passa in i vårt team med egenskaper som att inspirera andra att alltid leverera det bästa, kunna fatta beslut, tycka om att arbeta med människor och vara stresstålig. Förutom en gedigen erfarenhet av Spa-verksamhet och receptionsarbete är erfarenhet i verksamhetssystemet BRP en fördel.

I rollen ansvarar du för den dagliga driften av reception och personalansvar för i nuläget 6 personer. Tjänsten innefattar administration för medlemsförsäljning, medlemsuppföljning, förnyelser, kassahantering, fakturering mm.

Tillträde sker i juni.

 

Mejla din ansökan senast den 7 maj till VD Sofie Glad, sofie.glad@sturebadet.se.