Att arbeta inom koncernen Sturebadet

 

Vi som arbetar inom koncernen Sturebadet tycker om att få andra att må bra. Att vara en del av Sturebadets verksamhet är att få möjlighet att ge. Varje detalj bidrar till helheten och atmosfären. Varje medarbetare är med och bygger Sturebadet, därför ställer vi höga krav på oss själva och på dig som vill arbeta med oss.

Våra kärnvärden är vår vägledande kompass och visar vad vi tycker är viktigt, dessa präglar vårt dagliga arbete. Om du känner att våra kärnvärden tilltalar din person – då är du välkommen att söka arbete hos oss.

 

Sturebadets kärnvärden

Förstklassighet – våra gäster ska vara säkra på att det som erbjuds dem är det bästa

Omtanke – vi visar våra kunder omtanke, engagemang och entusiasm

Välbefinnande – Sturebadet skall vara en inspirerande och livgivande oas i tillvaron, ett hälsans tempel där varje person kan finna sin väg till välbefinnande

 

 


 

Massage- & Hudterapeuter sökes

Sturebadet Marina Tower är en förstklassig Spa- och träningsanläggning med fokus på god service och hög kvalité.

Just nu söker vi massageterapeuter och hudterapeuter till tjänster i varierande storlekar med start omgående. Samtliga tjänster omfattar arbete varannan helg. Erfarenhet av arbete med Kerstin Florians produkter och koncept är en fördel.

Då du kommer att vara franchisetagare ställs det krav på F-skattsedel, flexibelt och självständigt arbete samt en stor drivkraft att uppnå positiva resultat.

Skicka din ansökan till sofie.glad@sturebadet.se