Kerstin Florian behandlingar och produkter

 

40 år har gått sedan svenskfödda Kerstin Florian började sitt arbete med att formulera en filosofi för att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen. Hon har skaffat sig unika kunskaper i välbefinnandets konst och har erfarenhet från både spa- och salongsarbete. Kerstin Florian har under många år ägnat sig åt forskning för att förstå vad människan behöver och var man hittar äkta, naturliga ingredienser. Kerstin menar att det är en glädje och en förmån att få hjälpa människor må bättre genom en hälsosammare livsstil.

Kerstin Florians filosofi består av välbefinnandets fyra hörnstenar; bra kost, fysisk träning, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp. För framställandet av hennes produkter kombinerar hon den främsta teknologin med naturliga ingredienser och samarbetar med utvecklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrike och USA. Kerstin Florian för spatraditionen framåt och skapar moderna behandlingsformer och produkter som har sin grund i naturens helande krafter och i gamla behandlingstraditioner.

Med sin passion för innovativ hudvård och drivkraft att föra fram spa som livstil, har Kerstin och dottern Charlene kombinerat sitt professionella kunnande och sin entusiasm för skönhet och wellness för att skapa ett komplett hudvårdssystem som ger resultat med en härlig, sensorisk känsla och upplevelse. Deras framgångar har lett Kerstin Florian International in i partnerskap med de finaste resorts och spa världen över.

 

Buy Kerstin Florians products

 

Caviar Skincare

Förebygger hudens åldrande med hjälp av kaviar. Lyxiga och sofistikerade produkter för den som vill ha det allra bästa. Produkterna stramar upp, förfinar och återfuktar huden med proteiner och kraftfulla antioxidanter.

 

Correcting Skincare och Body Care

Behandlande och korrigerande cosmeceuticalprodukter för ansikte och kropp. En komplett hudvårdslinje med fokus på resultat. Passar alla hudtyper och minimerar fina linjer, ålderstecken, hyperpigmentering eller oren hy. Ger ett omedelbart resultat med frisk och sund hy.

Essentials Skincare

En komplett serie som består av tre produktlinjer: Rejuvenating, som är vitaliserande och minskar uppkomsten av tunna linjer och rynkor. Rehydrating, för torr och känslig hud och Clarifying, för blandhy och fet hy.

 

Essentials Body Care

Denna produktlinje består av Bathe, Exfoliate, Hydrate, Aromatheraphy och som har sitt ursprung i den traditionella europeiska behandlingstraditionen med mineralvatten, aromaterapi, örtterapi samt thalassoterapi (alger). Dessa produkter minskar stress, mjukar upp muskler och leder, detoxar huden och mineraliserar hela kroppen.

Men

En serie speciellt anpassad för män. Känslighet, raksveda och yttre påverkan bidrar till att göra mannens hud irriterad. För att skydda huden måste den rengöras och få näring och fukt. Produkterna är lätta i konsistens och doft, innehåller höga halter av antioxidanter och vitaminer och ger näring dygnet runt.

 

Sun

Produkter för ansikte och kropp som ger huden skydd med både antioxidanter och solskyddsfaktorer.