Introduktionsprogram till dig som ny medlem

Sturebadet Marina Tower vill att du ska få en inspirerande och bra start på ditt medlemskap. Därför har vi tagit fram ett introduktionsprogram för att uppnå bättre träning och avspänning. Programmet ingår i ditt medlemskap det första året. 
 

Det första du bör göra som ny medlem på Sturebadet Marina Tower är att boka in ditt kostnadsfria introduktionsprogram (gäller ej företagsmedlemskap). Här får du hjälp av våra personliga tränare att utforma ett program för att hitta den träningsform som passar dig bäst så att träningen blir så säker och effektiv som möjligt.

 

1. Funktionsanalys 25 min

Din tränare utför en analys av kroppens led- och muskelfunktioner, hållning samt eventuella felbelastningar. Funktionsanalysen är ett viktigt steg för att den personliga tränaren skall kunna utforma ett säkert träningsprogram efter dina förutsättningar.

 

2. Introduktion 60 min

Din tränare introducerar dig till Sturebadet Marina Tower. Utifrån din befintliga status sätter ni tillsammans upp dina mål och går igenom tidigare träningserfarenheter, eventuella sjukdomar och skador. Timmen anpassas till dig utifrån dina behov. Din personliga tränare kan exempelvis genomföra tester, lägga upp träningsprogram i gymmet, ge kostråd och diskutera de träningsformer som passar dig.

 

 

För bokning av Sturebadet Marina Towers introduktionsprogram, frågor om personlig träning eller träningsvägledning, kontakta vår kundservice på telefon 08 -555 703 00 eller via e-post info@sturebadetmarinatower.se.