Massage

En massage-behandling ger både fysiska, mentala och känslomässiga effekter. De fysiska effekterna är att blodtrycket sänks, blodcirkulationen ökar, vilket medför bättre syre och näringstillförsel till kroppens celler samt bättre utrensning av slaggprodukter.

 

Spänningar och stelhet minskar, smärta lindras och immunförsvaret stärks. Matsmältning och näringsupptag förbättras. De mentala effekterna är minskad stress, bättre humör och möjlighet till ett förbättrat minne och inlärning. Sömnen och koncentrationen förbättras. De känslomässiga effekterna är att lugn- och rohormonet oxytocin frigörs samtidigt som stresshormonet cortisol sjunker. Behandlingar är inte bara sköna utan hjälper även din kropp att tillgodogöra sig träningen bättre.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Massage - 20 min

Innan behandlingen diskuterar du och din terapeut den typ av massage som tillgodoser dina behov. Kortare behandling av valfritt område.

Pris från 795 kr

Massage - 20 min -SOMMAR

Innan behandlingen diskuterar du och din terapeut den typ av massage som tillgodoser dina behov. Kortare behandling av valfritt område.

0 kr

Massage - 50 min

Välgörande helkroppsmassage för ömma och stela muskler och leder eller mjuk massage med fokus på avslappning.

Pris från 995 kr

Massage - 80 min

Helkroppsmassage inklusive ansikts- hårbotten- och fotmassage. Välgörande för ömma och stela muskler och leder eller mjuk massage med fokus på avslappning.

Pris från 1295 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >