Kroppsbehandlingar

Sturebadet Marina Tower har ett brett utbud av välgörande kroppsbehandlingar. Alger, thermalsalter, örter och aromaoljor är basen i produkterna som används under dessa behandlingar. Vår personal guidar dig till den optimala behandlingen för att du skall uppnå bästa resultat.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Bodyscrub - 20 min

Scrubben peelar bort torr hud och ger en ny lyster åt huden. Välj mellan örtpeeling med kamomill och turkisk saltpeeling med eucalyptus olja.

Pris från 795 kr

Energikur - 50 min

Energigivande kroppspeeling med mineraler. Mineralrikt thermalbad inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.

Pris från 1095 kr

Ginger renewal - 80 min

En uppfriskande kroppsskrubb blandad med saltmineraler och lindrande ingefära, avslappnande massage med varm Organic Ginger Body Oil och varma stenar och avslutningsvis en lyxig skalpmassage.

Pris från 1495 kr

Klassisk kur - 150 min

En kur med Sturebadets klassiska behandlingar - Svensk klassisk helkroppsmassage, pedikyr och Sturebadets ansiktsbehandling.

Pris från 2995 kr

Kur Sture - 80 min

Energigivande kroppspeeling med mineraler. Mineralrikt thermalbad inklusive ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutningsvis en välgörande helkroppsmassage.

Pris från 1495 kr

Kurbad - 20 min

Ett härlig varmt bad med jetstrålar. I badet får du en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Välj mellan örtbad, thermalbad, franskt algbad eller aromabad med eteriska oljor.

Pris från 795 kr

Moor Mud lerinpackning - 50 min

Peelande, fuktgivande och varm inpackning med naturlig Moor Mud- lera samt en ansiktskur bestående av rengöring, mask och massage. Avslutningsvis återfuktande crème för kroppen.

0 kr

Spirulina alginpackning - 50 min

Helkroppsinpackning med alger inkl. ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. En utrensande behandling som ger huden näring och fin lyster tack vare den höga halten av spirulinaalger

0 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >