Hamam behandling

Hamam använder ångande värme för att värma upp musklerna, mjuka upp huden och släppa loss endorfinerna i kroppen. Ursprunget till ordet hamam är “att värma”. Hamam-upplevelsen inleds med avslappning på en len marmorbänk i ett värmerum.

 

Värmen från stenen frambringar en känsla av välbefinnande. Hamam används till djuprengöring av kroppen och för att ge avslappning. I generationer har besök på hamam blivit mer än bara ritualer. De var själens vistelseplats, den yttersta reningen med vattenterapier för att läka och revitaliserar kroppen, sinnet och själen.

Läs mer här >

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Hamam de Luxe ansikte - 100 min

Upplevelsen innefattar uppvärmning av kroppen, uppfriskande exfoliering åtföjlt av en härlig skummassage och hårtvätt. Behandlingen avslutas med en 50 minuters ansiktsbehandling.

Pris 2295 kr

Hamam de Luxe kropp - 100 min

Upplevelsen innefattar uppvärmning av kroppen, uppfriskande exfoliering åtföjlt av en härlig skummassage och hårtvätt. Behandlingen avslutas med en 50 minuters helkroppsmassage.

Pris 2295 kr

Hamam-upplevelse - 20 min

Upplevelsen innefattar uppvärmning av kroppen, uppfriskande exfoliering åtföjlt av en härlig skummassage.

Pris 995 kr

Hamam-upplevelse - 20 min SOMMAR

Upplevelsen innefattar uppvärmning av kroppen, uppfriskande exfoliering åtföjlt av en härlig skummassage.

0 kr

Hamam-upplevelse - 50 min

Upplevelsen innefattar uppvärmning av kroppen, uppfriskande exfoliering åtföjlt av en härlig skummassage och hårtvätt. En återfuktande kroppsspray avslutar denna njutningsfulla upplevelse.

Pris 1395 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >