Ansiktsbehandlingar

Ansiktet mår bra av en riktig djuprengöring, huden stimuleras och tillförs energi. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas.
 

Djuprengöring och näring gör även att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande och dagligt använda produkter. Alla våra ansiktsbehandlingar är specifikt anpassade efter dina behov och en grundläggande hudanalys inleder varje behandling.

 

Priserna nedan gäller måndag – torsdag. Här hittar du vår fullständiga prislista >

 

Ansiktsbehandling - 50 min

Hudanalys, rengöring, rengörande mask och peeling, ångbehandling, portömning, massage och applicering av dagcreme.

Pris från 1095 kr

Ansiktsbehandling - 80 min

Hudanalys, rengöring, rengörande mask eller peeling, ångbehandling, portömning, massage, applicering av dagcreme. Handmassage och handinpackning.

Pris från 1395 kr

Frans- och Brynfärg - 20 minuter

Det är lite av en konst att få till ett par vackra ögonbryn. Du kan välja mellan olika färgnyanser för att få en färg som passar just din hudton.

Pris 695 kr

Frans- och brynfärg med plock - 40 min

Det är lite av en konst att få till ett par vackra ögonbryn. Du kan välja mellan olika färgnyanser för att få en färg som passar just din hudton och en form som passar din ansiktsform.

Pris 750 kr

K-lift - 50 min

Ett ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat då behandling med K-Lift maskinen har en omedelbar effekt, återställer hudens fasthet samt minskar linjer och rynkor.

Pris från 1095 kr

K-Lift - 80 min

Ett ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat då behandling med K-Lift maskinen har en omedelbar effekt, återställer hudens fasthet samt minskar linjer och rynkor.

Pris från 1395 kr

Spa-dag ingår i alla behandlingar

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Haga - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning både inomhus och utomhus i vår natursköna miljö.

Vid bokning av en behandling ingår alltid en Spa-dag på Sturebadet Marina Tower - en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling i vårt unika Hamam och inspirerande träning där stad möter skärgård.

Läs mer vad som ingår här >